TikTok Mavi Tik (Onaylanmış Hesap) Nasıl Alınır?

TikTok Mavi Tik (Onaylanmış Hesap) Nasıl Alınır?

2015’te piyasaya sürüldüğünden bu yana kitlesi çığ gibi büyüyen TikTok kullanıcıları için bu yazımızda TikTok mavi tik nasıl alınır konusu hakkında bilgilendirme yapacağız. Konuya giriş yapmadan önce biraz TikTok’tan bahsedelim. TikTok, yaratıcı video paylaşımları yapabileceğiniz bir sosyal medya platformudur. İsteğiniz doğrultusunda efektler, filtreler ya da müzikler etkileyerek videoları farklılaştırabilirsiniz. TikTok’ta bu anlamda sınır hayal gücünüz kadardır. Her sosyal medya platformunda olduğu gibi TikTok içerisinde de onaylanmış hesap durumu söz konusudur. 

TikTok Mavi Tik Nasıl Alınır? Mavi Tik Almanın Yararları Nelerdir?

TikTok mavi tik, sizi diğer hesaplardan ayıracak bir semboldür. Tanınmış kişi, marka ya da kurum olduğunuzu platform kapsamında ispat edecek bir rozet olarak da değerlendirilebilir. Onaylanmış hesap olmak, size prestij ve güvenilirlik katacaktır. Ayrıca bu durum art niyetli kişilerin sizin üzerinizde gerçekleştireceği olumsuz faaliyetlerin olma ihtimaline karşı, sistemin sizi koruma yöntemi olarak da değerlendirilebilir. Mavi tike sahip onaylanmış hesapların arama motoru, keşfet, yorum ya da konum kısımlarında diğer kullanıcılara oranla daha avantajlıdır. Mavi tik sayesinde TikTok kullanıcıları “Takip etmek istediği marka ya da kişileri kolay bir şekilde bulabilmektedir.”

Hesabınız mavi tik alması gerektiğini düşünüyorsanız, platform içerisinde yer alan geri bildirim bölümünden ya da mail yoluyla TikTok’un ilgili birimine ulaşıp İngilizce bir metin ile mavi tik başvurusu yapabilirsiniz. Bu metin içerisinde TikTok mavi tiki neden almanız gerektiğini geniş bir şekilde açıklamalısınız. Aynı zamanda TikTok mavi rozet formunu doğru bir şekilde doldurarak başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. TikTok’un ilgili biriminin başvurunuzu değerlendirerek size geri dönmesini bekleyebilirsiniz. 

İstenen niteliklere sahip olmayan kesimlerce TikTok mavi tik alma hilesi konusuna eğilim bir hayli fazladır. Fakat size vaat edilen şeyler hile adı altında gerçekleştirildiğinde unutmamalısınız ki, olumsuz sonuçlara da sebep olabilmektedir. İnternet ortamında size ya da hesabınıza zarar vermek isteyen kişilere karşı önlemlerinizi alınız çünkü TikTok gibi kapsamlı platformlarda hile gerçekleştirmeniz pek olası değildir.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: TikTok Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

tiktok mavi tik

TikTok Mavi Tik Almak İçin Sahip Olmanız Gerekenler

Her isteyen TikTok’ta mavi tik alıp hesabını onaylatamamaktadır. Bu konuda sahip olmanız gereken çeşitli kriterler vardır.

  1. TikTok içerisinde aktif bir kullanıcı olmak durumundasınız. Bununla orantılı olarak etkileşim sayınız da hatrı sayılır bir seviyede olmalıdır.
  2. Çektiğiniz videolar uygunsuz olmamalıdır. TikTok kullanım prensiplerini aşacak içeriklerin hesabınızda bulunmaması gerekir.
  3. Hesabınız popüler olmalı, her zaman etkileşime açık olmalıdır.
  4. Video içeriklerinizin kaliteli ve ilgi çekici olması gerekmektedir. Aksi taktirde fazla takipçinizin olması olası bir durum değildir. 
  5. Popüler bir hesap haline gelebilmek için TikTok trendler kısmında analiz yapabilirsiniz.
  6. Hesabınız hatrı sayılır miktarda bir takipçi kitlesinin olması TikTok mavi rozetalmanızı büyük oranda kolaylaştıracaktır.
  7. Video paylaşımlarında bulunurken uygun ve popüler hashtagleri tercih ediniz. Bu konuda yeteri seviyede bilgili olmadığınızı düşünüyorsanız ücretsiz hashtag araçlarından iyi referanslar alabilirsiniz. 

TikTok mavi tik nasıl alınır? TikTok mavi tik ne işe yarar, isimli yazımızda TikTok mecrasında hesabınızı onaylı duruma nasıl getirebileceğinizi ve mavi tik alabilmek için hangi niteliklere sahip olmanız gerektiğinden bahsettik. Eğer mavi tik almanız gerektiğini düşünüyorsanız, hemen başvuruda bulunun.

TikTok ürünlerimizi incelemek ve satın almak için; https://bepopi.com/tiktok/takipci-satin-al/yabanci

TikTok mavi rozet nedir?

TikTok mavi rozet, diğer sosyal medya ağlarında olduğu gibi hesabın onaylı olmasını sağlayan bir semboldür.

TikTok mavi rozet nasıl alınır?

TikTok mavi rozet, uygulama üzerinden başvuru formu doldurularak kolayca yapılabilmektedir.

TikTok mavi tiki kimler alabilir?

Mavi tiki tanınmış kişiler, marka, kurum ya da dernek gibi oluşumlar alabilmektedir.

Instagram Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Berke Yılmaz

Yazılar: 14

Merhabalar ben Berke, Bepopi blog aracılığyla başta Instagram olmak üzere birçok farklı sosyal medya platformu hakkında merak edilenleri sizlere ulaştırıyorum.

Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir