Instagram Ad Etiketini Kullanarak Nasıl Takipçi Arttırılır?

Instagram Ad Etiketini Kullanarak Nasıl Takipçi Arttırılır?

Instagram ad etiketi yakın zamanda devreye girdi. Bu özellikle takip etmek istediğiniz kişilerin isimlerini kullanıcı adlarını yazarak bulmaya çalışmak yerine QR kod gibi isim etiketi okutarak bulmanızı sağlar. Bu sistem ile takipçi sayınızı arttırabilirsiniz. Ekip olarak ad etiketi kullanarak İnstagram takipçi sayınızı nasıl arttıracağınızı araştırdık. Bulduğumuz sonuçları sizlerle paylaşmak için bu yazı dizisini hazırladık.

İnstagram sisteminde takipçinizi arttırmanın ilk kuralı kolay ulaşılabilir olmaktır. İnsanların sizin varlığınızdan haberi olması gerekir. Başkalarının sizden çok sık bahsetmesi ve sizi etiketlemesi ile İnstagram dünyasında fenomen olabilirsiniz. Kişiler sizi bulmak için İnstagram dünyasında saatlerce zaman harcamaz. Bu yüzden İnstagram dünyasında popüler olmak için profilinize kolay erişim sağlanması gerekir.

İnstagram ad etiketi nedir?

Her İnstagram profilinde bir isim etiketi yer alır. İsim etiketini beğenmediğiniz durumda bu etiketi özelleştirebilirsiniz. İnstagram uygulamasını açtıktan sonra profil sekmesine dokunun. Karşınıza çıkan ekranda kenar çubuğunu genişletmek için sağ üst köşede yer alan hamburger düğmesine dokunun. Karşınıza çıkan bölümde seçenekler bir işletme hesabınızın olup olmamasına bağlı olarak ekran görüntüsü değişebilir. Devam etmek için isim etiketi sekmesine dokunun. Karşınıza ad etiketinizi gösteren sayfa görüntüsü gelir. Sayfanın altında başka birinin taraması için bir seçenek bulunur. Ekranın üstündeki düğmeye dokunarak isim etiketinizi düzenlemeye başlayabilirsiniz. Paylaşmak içinse paylaşım düğmesine dokunmalısınız. Unutmayın ki erişiminiz ne kadar kolay olursa İnstagram takipçi kazanma potansiyeliniz o kadar artacaktır. (Instagram Destek)

İnstagram Ad etiketlerimi nerelerde paylaşabilirim?

İnstagram ad etiketlerini birçok platformda kullanabilirsiniz. Ad etiketlerini kendi bloğunuzda yazılarınızın sonunda, twitter ve facebook hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Ad etiketini bir reklam ağı gibi düşünün. Başkaları sizin isim etiketinizi paylaştığı zaman İnstagram dünyasında erişebilirlik potansiyeliniz yükselir. Bu yüzden eşinizden ve dostunuzdan etiket paylaşımı yapmasını rica edebilirsiniz. İnstagram ad etiketleri potansiyel takipçilerinizin size kolay ulaşmasını sağlar. Kendinize özel bir ad etiket tasarımı yapmanız popülerliğinize katkı sağlar. İnstagram takipçi sayınızın artmasını sağlar.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Markanız İçin İlham Alacağınız Instagram İçerik Fikirleri

Ad Etiketini Nasıl Düzenlenir, Değiştirilir ve özelleştirilir?

Ad etiketiniz görünür durumdayken üç farklı etiketten birisini seçebilirsiniz: Selfie, Emoji veya Color.  Alternatifleri görmek ve size en uygun olan ad etiketleri görmek için ekranın üstündeki düğmeye dokunun. Emoji veya Renkliyi seçerseniz ad etiketinizin arka planına dokunmalısınız. Selfie daha çok size hitap ediyorsa fotoğrafınızı çekmeniz istenir. Sonunda etiketinizin arka planı olacak bir çıkartmaya dönüşür.  Bu arka plana dokunmak, güneş gözlükleri, bıyık ve daha fazlası olmak üzere yeni selfie fotoğrafınız için çeşitli aksesuar imkânı sunar. Selfinizi bıyıklı, gözlüklü ve şapkalı çekebilirsiniz. Çektiğiniz resmi ad etiketinizin arka planında kullanabilirsiniz. Klasik instagram filtrelerinde bu selfileri kullanabilirsiniz.

Instagram hesabınızda ki fotoğraflarınızı daha büyük kitlelere ulaştırmak için Instagram Bot Beğeni ürünümüzü kullanabilirsiniz.

Facebook Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir