Instagram Beğeni Engeli Beklemeden Kaldırmak Mümkün mü?

Instagram Beğeni Engeli Beklemeden Kaldırmak Mümkün mü?

Instagram’da birçok nedenle beğeni veya takip engeli oluşabiliyor. Instagram beğeni engeli beklemeden kaldırmak mümkün mü başlığı altında sizlere, Instagram’da karşılaşılan bu engel durumları neden olur ve beklemeden bu sorunlardan kurtulmak mümkün mü konularından bahsedeceğiz.

Instagram günümüzün en çok zaman geçirilen uygulamalarından biri olmakla birlikte, kullanım amaçları da farklılaşmaya aşlamıştır. Bu farklılık ile beraber kullanıcılar için en önemli olan şey takipçilerini ve gönderilerine olan ilgiyi arttırmaktır. Bu nedenle çok fazla etkileşim halinde olurlar. Instagram beğeni veya takipçi engelinin olması birden fazla seçenek ile açıklanabilir. Bu açıklamaları, yani Instagram’da beğeni engeli ile neden karşılaşılır konusunu ve bu sorunların çözüm yöntemlerini aşağıdaki başlıklar üzerinden sizlere açıkladık. (Instagram Destek)

Instagram Beğeni Engeli Neden Olur?

Instagram’da çok sık vakit geçirmekle birlikte, geçirdiğimiz bu zamanın da sorunsuz işlemesini tercih ederiz. Ancak bu çoğu zaman mümkün olmayabiliyor. Instagram güvenmediği hesaplara engel koyabiliyor veya kapatabiliyor. Peki bu durumu Instagram neye göre belirliyor?

  • İlk seçenek olarak, Instagram’da karşılaştığınız gönderilere üst üste ve sürekli beğeni yaptıysanız, Instagram beğeni engeli koyabilir.
  • Instagram beğeni yapmak için gönderilerinize güvenilir olmayan ve hesabınızın şifresini sizden isteyen uygulamalar veya araçlar da beğeni engelinin oluşmasına hatta bunun yanında takip engelinin de oluşmasına sebep olmaktadır. Hatta bu gibi siteler, hesabınızın kapanmasına bile sebebiyet verebilmektedir.
  • Cihazınıza, Instagram hizmetleri için indirdiğiniz güvenilir olmayan programlar da bir önceki aşamadaki gibi engel durumlarının oluşmasına ve hesabınızın kapanmasına kadar sizleri birçok sorunla karşılaştırmaktadır.
  • Bu durumların farklılığına göre engel süreleri de değişmektedir. Kimi zaman 18 saat kadar bir süre engel durumu yaşanırken kimi zaman 24-48 saat sürebilmekte veya günlerce bu engel durumu sürmektedir. Peki bu engel ne zaman kalkar ve Instagram beğeni engeli kaldırma işlemlerinin aşamalarına aşağıdaki başlık üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

Instagram Beğeni Engeli Beklemeden Kaldırmak Mümkün mü?

Instagram beğeni engelini kaldırabilmek için öncelikle bu engelin yukarıda belirtilen durumlardan hangisi ile alakalı olduğunu düşünmeniz gerekmektedir. Çok fazla vakit geçirip beğeni sınırını aştığınız için mi engel durumu ile karşılaştınız veya kötü niyetli siteler ile Instagram hesabınızın şifresini paylaştığınız için mi bu durumla karşılaştınız veyahut Instagram hizmetleri için herhangi bir programı cihazınıza indirdiniz. Bu durumda şifreniz kötü niyetli kullanıcıların eline geçtiği için, Instagram’da engel durumları ile karşılaşmış olabilirsiniz. Instagram beğeni engeli kaç gün sürer ve Instagram beğeni engeli beklemeden kaldırmak mümkün mü sorunuzun yanıtını aşağıdaki başlıkları inceleyerek bulabilir ve sorunsuz bir şekilde Instagram uygulamasını kullanabilirsiniz.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Markanız İçin İlham Alacağınız Instagram İçerik Fikirleri

  • Eğer çok fazla beğeni yaparak beğeni sınırını aştığınızı düşünüyorsanız ve engel ne zaman kalkar diye merak ediyorsanız Instagram yaklaşık 24-48 saat aralığında beğeni engeli durumunu kaldıracaktır.
  • Beğeni sınırını aşmadıysanız ve sorunun farklı bir nedenden kaynaklandığını düşünüyorsanız ve ilk defa Instagram’da bir engel durumu ile karşılaştıysanız sorun bildir seçeneğinden sorun bildirerek çözüme kavuşabilirsiniz.
  • Son olarak, güvenilir olmadığını düşündüğünüz herhangi bir site üzerinden şifrenizi paylaşarak veya Instagram adresinize bu site üzerinden giriş sağladıysanız ve işlem yaptıysanız, örnek verecek olursak beğeni kasma gibi işlemler, bu durumda yine engel durumu söz konusu olabilir. Ayrıca sadece herhangi bir site üzerinden değil, Instagram hizmetleri sunan herhangi bir programı cihazınıza indirerek Instagram adresinizin şifresini yine bu program ile paylaştıysanız engel durumları ile karşılaşmanız çok yüksek bir ihtimal. Bu konuda yapacağınız tek çözüm yolu hemen şifrenizi değiştirmek olacaktır. Şifrenizi değiştirdiğinizde sorun çözülmüş olacaktır.

Instagram hesabınız ve diğer sosyal medya hesaplarınızı yükseltmek için sitemizde ki ürün ve hizmetleri inceleyebilirsiniz; https://bepopi.com/instagram-begeni-satin-al/turk-gercek

Instagram Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 3 Ortalama: 4]
18 yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. Merhabalar 20 gündür sürekli begeni engeli alıyorum. Bir saat sonra deniyorum begeni yapmak için 8 yada 10 fotodan sonra tekrar engel geliyor kullanıcı adımı değiştim 5 sefer, şifremi değiştim, hesabımı bir hafta dondurdum ama yine aynı şekilde değişen bir şey olmadı. Lütfen bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.

    1. avatar
      Instagram Takipçi Satın Al

      Merhaba Nur,
      Instagram çok fazla beğeni yapan hesaplara bir süre kısıtlama getirebiliyor. Bir kaç gün hesabınızdan beğeni yapmaz iseniz bu kısıtlamanın kalkma ihtimalı vardır.

      1. Merhabalar 20 gündür sürekli begeni engeli alıyorum. Bir saat sonra deniyorum begeni yapmak için 8 yada 10 fotodan sonra tekrar engel geliyor kullanıcı adımı değiştim 5 sefer, şifremi değiştim, hesabımı bir hafta dondurdum ama yine aynı şekilde değişen bir şey olmadı. Lütfen bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.

        1. avatar
          Instagram Takipçi Satın Al

          Merhaba, hesabınızda belli bir süre hiç yorum, beğeni ve takip yapmadan beklemeniz gerekir. Instagram, çok fazla kullanılan durumlarda spam olarak algılayıp engel önlemini getirmiştir.

          1. avatar
            Royalsoysponsor0717

            Salamlar necəsiz mənim istaqramima iş engelemesi geliyor xaiş edirəm bu engelemeni kaldirin.cox sevinərdim.sekil layik takib alamiyirum.is engelemesi geliyor xaiş edirəm bunu kaldirin

  2. Arkadaşlar eğer ki hesabınızda beğeni,yorum, paylaşım ve takip edememe engeli yediyseniz size yardımcı olabilirim

  3. İnstagramda istatistik bölülümdeki bütün verilerim sıfırlanmış keşif alanındaki verilerimin hepsi %0 gösteriyor.

  4. İnstagramda videoları kimin beğendiğini görmek için tıkladığımda geçici olarak engellendin diyor. Daha sonra kontrol ettim düzelmiş daha sonra tekrar olmuş 2 gündür bu sorunu yaşıyorum. Yardımcı olur musunuz.

  5. Begeni yapamıyorum takip ve takipçi geri atıyor 3.10.2020 tarihinde bitecek dendi hala aynı sorunu yaşıyorum

    1. avatar
      Instagram Takipçi Satın Al

      Merhaba, hesabınız etkileşim engeli altında bulunuyor. Sizlere verilen süre geçmesine rağmen engeliniz kalkmadı ise Instagram destek merkezi ile iletişime geçmelisiniz.