Instagram Hesabını Nasıl İşletme Hesabından Çıkarabilirim?

Instagram Hesabını Nasıl İşletme Hesabından Çıkarabilirim?

İnsanların fotoğraf ve video paylaşabildikleri, duygu ve düşüncelerini görsel ve yazınsal olarak ifade edebildikleri, işitsel araçlarla da destek verdikleri Instagram, dünyada en çok kullanılan sosyal medya araçları arasında yer alıyor.

En çok mobil cihazlar aracılığıyla kullanılan Instagram sadece kişisel sayfalara değil, aynı zamanda işletmelere de ev sahipliği yapıyor. Ürün ve hizmetlerini Instagram ortamında sunmak isteyen kurum ve kuruluşlar Instagram sayfası açarak dijital ortamdaki varlıklarını sosyal medyada da sürdürüyorlar.

Gerçek kişi olmayan işletmeler hesaplarını daha aktif kullanabilmek için işletme hesabına geçiş yapıyorlar. Daha sonra instagram hesabını nasıl işletme hesabından çıkarabilirim? sorusunun yanıtını bularak hesapları tekrar kişi hesabına dönüştürebiliyorlar.

İşletme Hesabının Avantajları

Instagram’da işletme hesabının bulunması konum etiketinin kolayca tüketiciler tarafından bulunmasına olanak tanır. Facebook hesabı ile birbirine bağlanan bir işletme hesabında paylaşılan tüm gönderiler eş zamanlı olarak Facebook’ta da paylaşılabilir. Aynı zamanda Instagram üzerinde paylaşılan hikayeler Facebook’un hikaye bölümünde yayınlanabilir. İşletme sahibi reklam hesabını Instagram veya Facebook üzerinden yönetebilir. Hem gönderilerde hem de hikayede sponsorlu yayınlar yaparak kendisini takip etmeyen kullanıcılar tarafından da sayfanın görünmesini sağlayabilir. (Instagram Destek)

Takipçi sayısı 10 bini geçtiğinde hikayelere link eklenebilir. Böylelikle tüketiciler satın almaya yönlendirilebilir. Bir e-ticaret sitesine sahip olan bir marka Instagram üzerinden işletme hesabı açarak ürünlerinin pazarlamasını yapabilir. Sayfayı takip eden kişi, hikayede sayfayı yukarı kaydırdığında satışla ilgili linke yönelebilir.

Instagram Online Mağaza

Instagram’a her geçen gün eklenen yeni özellikler sayesinde işletmeler için dijital bir mağaza görevi görür hale geliyor. İşletme hesaplarında belirli kriterlere uyulduğunda gönderideki ürünlerin üzerinde büyük noktalar beliriyor ve ürünlerin hangi fiyata satıldığı hakkında bilgi veriliyor. Ürünü satın almak isteyenler noktanın üzerine tıklayarak ilgili siteye kolayca yönlendirilebiliyor.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Markanız İçin İlham Alacağınız Instagram İçerik Fikirleri

Ancak bazı durumlarda Instagram hesabı diğer dijital platformların önüne geçebiliyor. Bu gibi durumlarda sayfanın kişisel hesaba dönüştürülmesi gerekebiliyor. Instagram hesabını nasıl işletme hesabından çıkarabilirim? bu gibi durumlarda önem kazanarak sayfa yöneticileri tarafından tercih ediliyor. Sayfanın görünürlüğü herkesten gizlenecekse ve arkadaş ekleme seçeneği sayesinde yeni kişi kaydı yapılacaksa işletme hesabından çıkılabilir.

İşletme Hesabından Çıkmak Çok Kolay

Bir sayfanın işletme hesabına geçmesi de işletme hesabından çıkması da saniyeler alan kolaylıktadır. Sayfa sahibi akıllı telefonunun menüsüne uygun olarak genellikle telefonun sağ bölümünde bulunan ayarlardan işletme hesabına geçiş yap veya işletme hesabından ayrıl / kişisel hesaba geçiş yap seçeneklerini görebiliyorlar.

Tek tıkla işletme hesabından kişisel hesaba geçmek mümkün olabiliyor. Instagramın kullanıcılarını yormayan, tamamen onları eğlendirmek amacıyla ortaya çıkan bir sosyal medya paylaşım platformu olduğu düşünüldüğünde tüm işlemlerin tık hızında yapılmasına şaşırmamak gerekir. Son derece basit bir şekilde işletme hesabınızı kişisel hesaba dönüştürebilirsiniz. Kararınızdan vazgeçmeniz durumunda aynı hızla tekrar hesabınızı işletme hesabına dönüştürmeniz de çok kolaydır.

Sitemizi ziyaret ederek ürünlerimizi ve hizmetlerimizi detaylı olarak inceleyebilir ve bilgi alabilirsiniz; https://bepopi.com/twitter/trend-topic-satin-al

Twitter Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 3 Ortalama: 4.7]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir