Instagram Story Yanıtlama Nasıl Kaldırılır?

Instagram Story Yanıtlama Nasıl Kaldırılır?

Story’ler Instagram’ın en sık kullanılan uygulaması olmakla birlikte, çoğu zaman kullanıcılar için bazı sorunlar oluşturabilmektedir. Bir story paylaştığınızda, anında bir sürü mesaj yanıtı alabiliyor oluşunuz da bu sorunlardan biri olarak karşınıza çıkmaktadır. Instagram story yanıtlama nasıl kaldırılır sorusunu da sizler için yanıtlayarak sorununuza çözüm bulacağız. Instagram’da story paylaşmayan Instagram kullanıcısı, yok denecek kadar az sayıdadır. Bu kadar fazla story paylaşan kullanıcıların da belli sorunları oluşabilmektedir. Bir hikâyeye verilen cevaplar gibi. Özellikle çok fazla takipçiye sahil kullanıcılar veya hesap gizliliği ‘herkese açık’ durumda olan kullanıcılar, tanımadıkları birçok kişiden gerekli, gereksiz çok fazla story yanıtı alabilmekte ve bu durumdan sıkılabilmektedirler. Instagram hikâye yanıtlama nasıl kaldırılır sorusunun yanıtını detayları ile aşağıdaki başlık üzerinde bulabilir ve işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Instagram Story Yanıtlama Nasıl Kaldırılır?

Instagram, story özelliğini tanımladığında bu özellik üzerindeki ayarları değiştirebileceğiniz bir bölümü de genel Instagram ayarları kısmına eklemiştir. Bu da Instagram kullanıcılarını memnun eden ve aktif olarak Instagram’da zaman geçirmelerini sağlayan en önemli özelliklerinden biridir. Story özelliğinizi kişisel olarak özelleştirebilir, dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Instagram story yanıt kaldırma işlemini aşağıdaki maddeleri sırasıyla takip ederek kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Story’ler anlık olarak yaptıklarımızı paylaştığımız ve 24 saat sonra silinen, Instagram’ın en gözde özelliklerinden biridir. Çünkü Instagram, story özelliğini tanımladığından bu yana en sık kullanılan ve Instagram bünyesine çok fazla kullanıcı kazandıran bir özellik olarak karşımıza çıkmıştır. Etkileşiminin sürekli olarak artmasını ve devam etmesini isteyen kullanıcılar bu özelliği neredeyse her gün çok fazla kullanarak sağlamaktadırlar. Çok fazla kullanılması ile birlikte, Instagram kullanıcıları bazı ayarlarını kendilerine göre değiştirmek istemişlerdir. Instagram’da bu isteklerini özelliği tanımlarken yerine getirmiş ve hikaye ayarları bölümünü oluşturmuştur. Buradan paylaştığınız storylerle ilgili birçok ayarı kişisel olarak değiştirebiliyorsunuz. Instagram story üzerinden, mesaj kapatma işleminin nasıl gerçekleştiğine dair aşamaları aşağıdaki başlık üzerinden inceleyerek gerçekleştirebilirsiniz. (Instagram Destek)

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Markanız İçin İlham Alacağınız Instagram İçerik Fikirleri

Instagram Story Yanıtı Kaldırma Aşamaları Nelerdir?

Instagram story yanıtlama nasıl kapatılır sorularınızı, maddeler üzerinden cevaplandırarak, herhangi bir Instagram kullanıcısının paylaştığınız hikayelere yanıt vermesini yani hikayenize DM yanıtı vermesini engellemiş olursunuz.

  • Instagram story yanıtlama nasıl kaldırılır sorularınızın yanıtı için story ayarlarını açmanız gerekiyor. Bunun için de Instagram profil bölümünüzün sağ üst köşesinde bulunan üç çizgiye tıklayarak ‘ayarlar’ kısmını açmanız gerekmektedir.
  • ‘Ayarlar’ kısmını açtığınızda, ‘gizlilik’ butonuna dokunarak işleminize devam edin,
  • Bir sonraki aşamada ise ‘Hikâye’ yazan butona dokunarak hikâye ayarları kısmını açmış olacaksınız.
  • Karşınıza çıkan ekranda, ‘hikâye yanıtlarına’ izin ver şeklinde bir bölüm olacaktır.
  • Bu bölüm üzerinden, dilerseniz paylaştığınız Story’lere kimlerin yanıt verebileceğinin seçimini yapabilirsiniz. Yani, isteğinize bağlı olarak, ‘herkes’ kısmında aktif olan butonu, ‘takip ettiğin kişiler’ olarak değiştirebilir ve Instagram’da paylaştığınız hikayelere yalnızda sizin takip ettiğiniz kişilerin yanıt vermesini sağlayabilirsiniz.
  • Instagram hikâye yanıtlarını herkese karşı kaldırmak istediğiniz takdirde ise ‘kapat’ butonuna dokunmanız yeterli olacaktır.

Instagram attığım hikâyeye cevap, mesaj gelmesin isteğinizi, Instagram story yanıtı kaldırma işlemi ile kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Umarız bu içerik sorunuzun yanıtını bulmanıza yardımcı olmuştur.

Sitemizi ziyaret ederek ürün ve hizmetlerimizi inceleyebilir sosyal medya hesaplarınızı yükseltebilirsiniz; https://bepopi.com/twitter/takipci-satin-al

Instagram Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
1 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir