Instagram’da Birden Fazla Hesap Ekleme Nasıl Yapılır?

Instagram’da Birden Fazla Hesap Ekleme Nasıl Yapılır?

Instagram getirdiği ve yenilediği özelliklerle gündeme gelirken, Aynı uygulama üzerinden birden fazla Instagram hesabı açma özelliğini de sizlerin kullanımına sunmuştur. İki tane Instagram hesabı kullananlar veya Instagramda hem sayfa hesabına hem de kişisel hesaba sahip olan kullanıcılar, artık ikinci hesabı açabilmek için, ilk açtığı hesaptan çıkış yapması gerekmeyecek. Çünkü, tek bir Instagram uygulamasından birden fazla Instagram hesabı açabilmek mümkün. Instagram’da nasıl hesap ekleyerek, çıkış yapmadan, açtığınız birden fazla hesaplar arasında geçiş yapabileceğinizi aşağıda belirttik.

Instagram da dahil sosyal medya hesapları açmanızın çeşitli kişisel amaçları olabileceği gibi ticari amaçları da olabiliyor. Bu durumda, daha kullanışlı olması açısından, birden fazla hesap açarak kişisel amaçlarınızdan, ticari amaçlarınızı ayırmış oluyorsunuz. Belirtilen amaçların dışında bulunan amaçlarla da açabileceğiniz Instagram hesaplarının hepsinin aynı uygulama üzerinde açık olmasını istiyorsunuz. Instagram , tek bir uygulama üzerinden, birden fazla Instagram hesabı açmanızı belirli bir sınırda mümkün kılmıştır. Bu içerikte, birden fazla Instagram hesabı nasıl açılır ve bir uygulamada en fazla kaç tane Instagram hesabı açılır sorularınızı yanıtlayacağız.

Instagram’da Birden Fazla Hesap Ekleme Nasıl Yapılır?

Instagram’da tek bir uygulama üzerinde birden fazla Instagram hesabının açık olması ve tekrar şifre yazmadan bu hesaplar arasında kolayca geçiş yapmanız basit işlemlerle mümkün kılınmıştır. Instagram’da birden fazla hesap açamıyorum, hesap ekleme yapamıyorum sorunlarınızı, aşağıdaki maddeleri sırasıyla takip ederek kolayca çözebilirsiniz. (Instagram Destek)

  • Instagram’da birden fazla hesap açma, hesap ekleme işleminiz için öncelikle Instagram uygulamasını açmanız gerekmektedir.
  • Daha sonra, sağ üst köşede bulunan üç çizgiye tıklayarak, en altta bulunan ‘ayarlar’ kısmını açın,
  • Yine en altta bulunan ‘hesap ekle’ seçeneğine tıklayın,
  • Karşınıza, Instagram giriş ekranı çıkacaktır. Buradan, ekleyeceğiniz hesabın giriş bilgilerini yazarak açılmasını sağlayabilirsiniz.
  • Şu anda gerçekleştirdiğiniz işlem sonucunda, Instagram uygulamanızda, aynı anda 2 hesabı açmış oldunuz. İkisi de açık olmakla birlikte, profilinizde, üstte bulunan kullanıcı adınıza dokunarak diğer hesabınıza geçiş yapabilirsiniz.
  • Geçişler arasında tekrar tekrar şifrelerini girmenize gerek kalmayacak, bu hesaplar uygulama üzerinde sürekli açık kalacaklardır.

Instagram’da En Fazla Ne Kadar Hesap Ekleme Yapılır?

Instagram, tek bir uygulama üzerinden birden fazla hesap ekleme işlemini yapmanıza izin vermektedir. Ancak birden fazla hesap eklemenizin de belirli bir sınırı bulunmaktadır. En fazla 5 hesap eklemenizi sağlayan ‘hesap ekleme’ özelliği ile bütün kişisel hesaplarınızı ve sayfalarınızı, çıkış yapmadan ve birbirleri arasında kolayca geçiş sağlayarak kontrolünü sağlayabilirsiniz. Birden fazla hesap ekleme ile ilgili en sık sorulan sorulardan biri olan, ‘Instagram’da en fazla kaç hesap eklerim?’ sorunuzu yanıtladıktan sonra, bir diğer önemli konuyu da açıklayarak içeriği sonlandırabiliriz.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Markanız İçin İlham Alacağınız Instagram İçerik Fikirleri

Instagram’da Birden Fazla Hesap Açtıysam, Hangisinin Bildirimlerini Alırım?

Instagram hesap ekleme ile ilgili, Instagram’da en fazla kaç tane hesap ekleme yapılır sorusunun ardından en fazla karşılaşılan sorulardan biri de ‘Instagram’da birden fazla hesap açtığımda, hangisinin bildirimlerini önce alırım?’ sorusudur. Bu, öncelikle bildirim ayarlarınızla alakalı bir durum olarak karşınıza çıkar. Yani hangi hesabın bildirim ayarlarında, ‘anında ilet’ butonu aktifse, bildirim gelme önceliği o hesaba aittir. Birden fazla hesapta da aktifse son giriş yaptığınız hesaba göre, bildirimlerin gelmesi değişmektedir. Ayrıca açtığınız hesap sayısına göre de bildirimler etkilenebilir ve değişkenlik gösterebilir. Ancak, bildirimlerin sürekli gelmesini istediğiniz bir hesap var ise ayarlar bölümünden, ‘anında ilet’ bildirim ayarlarını aktif hale getirebilirsiniz.

Umarız bu içerik, Instagram’da birden fazla hesap ekleme ile ilgili tüm sorularınıza açıklık kavuşturmuştur. Yine de hesap ekleme ile ilgili sorun yaşıyorsanız, cihazınızdan Instagram uygulamasını silip tekrar yükleyerek, birden fazla hesap açma işleminizi tekrarlayabilirsiniz.

Instagram Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 3 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir