Instagram’da Silinen Fotoğrafları Geri Getirmek

Instagram’da Silinen Fotoğrafları Geri Getirmek

Son dönemlerde sıkça sorulan sorulardan birisi Instagram’da silinen fotoğrafları geri getirmek sorusudur. Bu konuyu ekip olarak sizler için özel olarak araştırdık. Sorunu çözmek için size alternatifler sunacağız. Böylece siz de silinen fotoğraf ve videolarınızı kolayca geri getirebileceksiniz.  Almış olduğumuz ve göndermiş olduğumuz fotoğraflar Instagram üzerinden iletilir. Fotoğraflar güvenli bir şekilde Instagram’da saklanır. Fotoğraflarınız herhangi bir kişi tarafından silinirse, hesabınıza erişim sağlayamıyorsanız Instagram hesabınızda yer alan fotoğraflarınıza tekrardan erişim sağlayabilirsiniz. Birçok fotoğraf ilk yüklemde geç açılır. Sonraki yüklemelerde daha hızlı açılır. Bunun nedeni o fotoğrafın ön belleği sizin telefonlarınızda kayıt altına alınmış olmasıdır.

Önceden fotoğrafı açıp baktıysanız o fotoğraf sizlerin telefonlarında yer alır. Bu durumda tek yapmanız gereken o fotoğrafı geri getirmektir. Instagram’da silinen fotoğraflarınıza tekrardan ulaşmak için kullanmış olduğunuz telefon ya da bilgisayardan bağlanın ve depolama birimine ulaşın. Buradan diskdigger programını indirip bu programla telefondan tarama yapın. Tarama bittikten sonra telefonunuzda ön belleği silinmiş olan erişemediğiniz telefonunuzda yer alan fotoğraflara bu program sayesinde kolayca ulaşabilirsiniz.  DM üzerinden almış fotoğrafı geri getirmek istiyorsanız bunun için çok uğraşmanız gerekir. DiskDigger programı ile yapmış olduğunuz tarama bittikten sonra gelen fotoğraflara bakarak hangi fotoğrafa ulaşmak istediğiniz seçip bu fotoğrafı kurtarabilirsiniz.  Instagram üzerinde paylaşmış olduğunuz fotoğrafları ve hikayeleri geri getirmeniz daha kolaydır. (Instagram Destek)

Instagram Engellemede Silinen Mesajları Geri Getirme

Instagram’da bir takipçiyi engellediğiniz zaman kullanıcının sizinle alakalı her şeyi silinir. Size attığı mesajlar da engelleme ile birlikte silinir. Engellediğiniz kişinin engelini kaldırdığınız zaman tekrar eski mesajlarına ulaşabilirsiniz. Aslında mesajlar hiç silinmemiş engellemeden dolayı ulaşılmaz hale gelmiştir. Engel kaldırıldığı için tekrar görülebilir hale gelmiştir.

Instagram Silinen Mesajları Geri Getirme

Instagram’da silinen mesajlar farklı eklentiler ve uygulamalar ile geri getirilemez. Birçok sitede silinen mesajların geri getirebileceğini söyleyerek, kullanıcılardan hesap bilgilerini talep eder. Hesap bilgilerinizi bu yerlere verirseniz sadece dolandırılacağınızı dolandırılıp hesabınızın bu şahısların eline geçecektir.  Bu yüzden Instagram haricinde hiçbir uygulamaya hesap bilgileriniz ile giriş yapmayın. Hesap bilgilerinizi hiç kimseyle paylaşmayınız. Silinen mesajlar geri gelmez. Bu konuda size program önerenler, ücret talep edenlere itibar etmeyin.  Silinen mesajların geri getirilebileceği tek nokta yasal durumdur. Mahkeme kararı ile silinen mesajlarınızı geri instagram üzerinden alabilirsiniz.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Markanız İçin İlham Alacağınız Instagram İçerik Fikirleri

Sosyal medya hesaplarınızı geliştirmek için Instagram Paketleri ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.

Instagram Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
11 yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    1. avatar
      Instagram Takipçi Satın Al

      Merhaba, Instagramdan sildiğiniz fotoğrafları geri getiremezsiniz. Cihazınızda kayıtlıysa tekrar yükleyebilirsiniz.

  1. Belirtilen tüm yolları denedim, Isntagram destekten dönüş bekliyorum. umarım silinen hesabımı tekrar aktif edebilirim.

  2. Hikayelerimi öne cikarmistim ve hikayelerimi arsive kaldiriyorum sanarken hepsi arsivden silinmiş geri getirebilme şansim var mi

  3. Depolama birimi nedir yani bu işlemi tam olarak nasıl yapabilirim çünkü telefon değiştirdim yinede fotoğraflara ulaşmam mümkün mü? Uygulamayı indirdim ama Instagram fotoğraflarını yüklemiyor ne yazık ki

    1. avatar
      Instagram Takipçi Satın Al

      Merhaba, hesabınızda yer alan paylaşımları indirmek için Instagram ayarları bölümünde yer alan “Verileri indir” özelliğinden yararlanabilirsiniz.

    1. avatar
      Instagram Takipçi Satın Al

      Merhaba, Fotoğrafları silmenizin üstünden 30 gün geçmesi halinde geri getirmeniz mümkün olmayacaktır.