Tinder Gold Paketleri Nelerdir?

Tinder Gold Paketleri Nelerdir?

Tinder Gold Paket hakkında tüm detaylar bu blogda. Tinder uygulaması insanların birbirini beğenerek arkadaş olabilmeleri için yapılmış bir uygulamadır. Bu uygulamanın dünyanın dört bir noktasında milyonlarca kullanıcısı var. Tinder sistemine ücretsiz üye olabilir siteyi kullanabilirsiniz.

Tinder Gold Paketinin Avantajları

Tinder gold üyeliği ile sitede normal bir üyeden çok fazla haklar elde edebilirsiniz. Tinder gold üyeliği ile kişiler eşleşme olmasa dahi kendilerini beğenen kişileri görebilirler. Son günlerde aktif olan kullanıcıları Tinder gold paketi ile görebilirsiniz. Tinder gold üyeliği ile kişiler artık kaydırma yaparken karşılarına çıkan reklamları görmezler. Lokasyon değişikliği yapabilirler. Her gün 5 adet süper like avantajından faydalanabilirler. Kişiler aynı zamanda 1 adet boost sahibi olabilirler. Bu paketle kişiler sınırsız beğeniye sahip olabilirler. Yanlışlıkla birisini beğendiyseniz seçiminizi geri alabilirsiniz.

Tinder Gold Paket Fiyatları Ne Kadar?

Tinder gold paket fiyatı Tinder plus paketi üzerinden hesaplanır. Paket fiyatları herkese göre farklılık gösterir. Tinder plus fiyatları aylık 11,2 lira iken Tinder gold paket fiyatı ise 16,79 liradır. Aylık toplam 27.99 lira ödeme yaparak saydığımız tüm özelliklerden faydalanabilirsiniz.

Tinder plus ve Tinder gold üyelere ayrıcalıklı erişim imkanı sağlar. Kişiler bu paketlerle istediği kadar profili sağa kaydırma hakkını elde eder. Sınırsız beğeni hakkına sahip olur. Yanlışlıkla yapılan beğeni ve beğenmeme gibi işlemleri geri alabilirler. Sizi 30 dakika boyunca bulunduğun bölgede en popüler profil yapar. Her ay 1 kere ücretsiz olarak boost ve kalabalıktan sıyrılmayı sağlayan süper like sistemine dahil olursunuz. (Tinder Destek)

Tinder gold ve tinder plus uygulaması arkadaşlık edinme başarınızı arttırır. Popüler olmak, öne çıkmak için bu üyelikleri satın alabilirsiniz. Ücretsiz üyelikle Tinder uygulamasını sınırlı sayıda kullanabilirsiniz. Sizinle eşleşmeyen üyelere mesaj gönderemezsiniz. Gold ve plus paketleri ile sizinle eşleşmeyen kişilere de mesaj gönderebilirsiniz. Ayda 1 defa 30 dakikalığına bölgede popüler profil olarak ön plana çıkmanız tanınmışlığınızı arttırır. Daha çok üyenin sizi tanımasını sağlar. Tinder uygulamasından maksimum verim elde etmek için siz de Tinder gold ve Tinder plus paketlerine geçiş yapın.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Tinder İlk Mesaj Nasıl Olmalı

Sosyal medya hesaplarınızı geliştirmek için Instagram Paketleri ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.

Tinder Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir