Twitter’da Tüm Tweetler Nasıl Silinir?

Twitter’da Tüm Tweetler Nasıl Silinir?

Twitter’da toplu tweet silmek ister misiniz? Yazı dizimizi dikkatlice okuduktan sonra siz de Twitter’da atmış olduğunuz toplu tweetleri tek bir işlemle silebileceksiniz. Dünyanın en popüler sosyal medya kanalı Twitter’da bazen atmış olduğumuz toplu tweetleri silmek isteyebiliriz. Tek tek silmek çok uzun zaman alır. Bunun acaba kısa yolu yok mudur diye soruyorsanız yazı dizimizde aradığınız sorunun cevabını bulabilirsiniz.

Twitter’da toplu mesajı silmek için Twitter kendisi böyle bir imkan sunmaz. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte yazılımcıların yapmış olduğu özel yazılımlarla bu sorunu çözebilirsiniz. Yazılımcıların hazırladığı bu yazılımla birlikte Twitter kullanıcıları Twitter hesaplarında belirlenen zaman aralıklarında attıkları tweetleri kolayca silebiliyorlar.

Peki, bu uygulama nedir? Nasıl kullanılır?

Twitter’da toplu tweet silme yazılım programını indirmek için  tweet delete  internet adresini kullanabilirsiniz. Uygulamanın kullanırken web sayfası güvenlik sertifikası içermektedir. Dünya üzerinde birçok Twitter kullanıcısı bu uygulamayı güvenle kullanmaktadır. Güvenliğiniz için yine de siz uygulamadan sonra şifrenizi değiştirmeniz tavsiye edilir. Bu işlemi sadece bu sitede size tavsiye ediyor başka sitelerde bu işlemi denemenizi tavsiye etmiyoruz.

Adım Adım Twitter’da Toplu Tweet Silmek

Şimdi size adım adım Twitter’da toplu tweet silmek işlemlerini anlatacağız. Bu aşamaları takip ederek sizde tweetlerinizi toplu biçimde silebilirsiniz.

1- İlk aşamada kullandığınız internet tarayıcınızı açın. (örn. Google Chrome)

2- Tweet Delete adresini tarayıcınızın adres çubuğuna yazarak siteye giriş yapın.

3- Uygulamayı kullanmak için kullanım şartlarını onaylayın.  Uygulamanın şartlarını okumak için yandaki  ”TweetDelete terms” bağlantısına tıklayın.

4- Kullanım şartını okuduğunuza dair kutucuğu işaretleyip ”Sign in with Twitter” butonuna tıklayın.

5- Tıklama işleminden sonra karşınıza uygulamayı kullanmak için sizden onay istenir. Onay vermeniz durumunda Twitter hesabınıza giriş yapmanız gerekir. Twitter hesabınıza giriş yapmalısınız.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Twitter’dan Nasıl Para Kazanılır?

6- Bu işlemlerden sonra artık toplu olarak tweet silme işlemine başlayabiliriz. Karşınıza çıkan ekranda zaman aralılarını seçerek bu aralıkta yapmış olduğunuz tweetleri toplu olarak silebilirsiniz.

7- Toplu olarak silmek istediğiniz tweetlerin zaman aralığını seçtikten sonra tweetleri silmek için ”one year” butonunu seçmelisiniz. Sayfanın altında yer alan kırmızı ile yazılmış olan ”Delete all my…” şeklinde giden yazının yanındaki kutuyu seçin.

8- Kırmızı yazının altındaki 2 yazıdaki kutucukları kaldırın.

9- Son olarak işleminizi bitirmek için ”Active TweetDelete” butonuna basın.

Bu 9 adımdan sonra Twitter’da toplu tweet silme işlemini başarılı bir şekilde tamamlamış olursunuz. Tüm bu işlemlerden sonra Twitter şifrenizi değiştirmeyi unutmayın. Bu sitenin dışında toplu tweet sile adı altında birçok site bulunur. Bu site güvenilir bir site olup her siteye güvenmeyin. Aksi taktirde Twitter hesabınız bir başkasının eline geçebilir. Programla tweet silme işlemi yapılmamaktadır. Bu konuda da sizi uyaralım.

Twitter hesabınızı yükseltmek için Twitter Retweet ürünümüzü satın alabilirsiniz.

Tinder Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
4 yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. askıda olan twitir hesabı var Kullanamıyoum şifrelerini unuttum bu hesabları silmek ve Kaldırmak istiyorum yardımcı olun lütfen

  2. Bütün tweetleri silmek için yazınızı okudum fakat sitenin linkini bulamadım herhangi bir site olur mu?