Instagram Toplu Mesaj Silme Nasıl Yapılır?

Instagram Toplu Mesaj Silme Nasıl Yapılır?

Instagram’da toplu mesaj silme birçok Instagram kullanıcısı tarafından merak edilen bir konudur. Instagram’ı artık o kadar çok kullanıyoruz ki neredeyse tüm mesajlaşmalarımız da uygulama üzerinden gerçekleşiyor. Hal böyle olunca da Instagram toplu mesaj silme mümkün mü diye düşünüyoruz. Çünkü pratik bir şekilde tüm mesajları hızlıca silmek istiyoruz.

Instagram Mesajları Tek Tek Nasıl Siliniyor?

Instagram’da toplu mesaj silme işleminden önce Instagram mesajlarını tek tek nasıl silebiliyoruz bu konuyu detaylandıralım. Çünkü Instagram mesajları Android ve IOS işletim sistemlerinde farklı siliniyor ve telefonunu değiştiren birçok kişi nasıl yapılacağını bilemiyor.

Android telefonlarda Instagram mesajlarınızı tek tek silmek istediğinizde, mesaj kutusunda mesajlarını silmek istediğiniz kullanıcının adına uzun basıyorsunuz ve sil seçeneğine dokunuyorsunuz.

Iphone marka telefonda Instagram mesajlarını tek tek silmek için, mesaj kutusunda mesajını silmek istediğiniz kullanıcı adını sola kaydırıp sil seçeneğine dokunuyorsunuz.

instagram toplu mesaj silme

Instagram Toplu Mesaj Silme Nasıl Yapılır?

Instagram’da toplu mesaj silme özelliği ne yazık ki bulunmuyor. Toplu DM silmek için mutlaka 3. parti uygulamalardan faydalanmanız gerekir. Instagram uygulaması üzerinden mesajlarını toplu bir şekilde silmeniz mümkün değildir. 3. parti uygulamaları kullanıp Instagram mesajlarınızı toplu şekilde silmeniz mümkün ancak bu da bazı riskler içeriyor;

  • Sildiğiniz mesajları geri getirmeniz mümkün değildir.
  • 3. parti uygulamalamaların bazıları güvenliğinizi tehlikeye atmaktadır.

Bu uygulamalara ulaşmak için Google Play’den ve App Store’dan “Instagram all delete message” şeklinde arama yapabilirsiniz. Karşınıza çıkan alternatif uygulamalar ile Instagram mesajlarını toplu şekilde silebilirsiniz. Ancak IOS bu uygulamaları sürekli engelliyor. Bu nedenle de “Instagram all delete message” aramasında herhangi bir sonuç çıkmazsa şu aramaları da deneyebilirsiniz:

  • Instagram toplu mesaj silme uygulaması
  • Instagram toplu DM silme
  • Instagram mesajları toplu sil

Instagram Toplu Mesaj Silme Uygulamaları Güvenli mi?

Instagram toplu dm silme uygulamaları güvenli mi, sorusunun net bir cevabı yok. Ne yazık ki bazı uygulamalar ya telefonunuza zarar veriyor ya da Instagram hesabınızı ele geçiriyor. Güvenli olan uygulamalar da olabilir ancak bunları deneyerek bulabilirsiniz. Biz size güvenilir olup olmayacağını anlamanız için bazı tüyolar verebiliriz.

Bu yazıyı da sevebilirsiniz: Markanız İçin İlham Alacağınız Instagram İçerik Fikirleri

Güvenilir olan Instagram toplu dm silme uygulamaları sizden Instagram kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapmanızı istemez. Eğer uygulamaya giriş yapmak istediğinizde Instagram kullanıcı adı ve şifrenizi istiyorsa kesinlikle bu bilgilerinizi paylaşmayın. Instagram şifreniz size özeldir; başka kişiler, uygulamalar ya da web siteleri ile paylaşmanız sakıncalıdır. Instagram şifrenizi paylaştığınızda çok büyük ihtimalle Instagram hesabınız ele geçirilecektir.

Instagram hesabınız ele geçirildiğinde sizin adınıza uygunsuz mesajlar atılabilir, hesabınız spam olarak algılanabilir ya da en kötü ihtimalle Instagram hesabınızı süresiz kapatabilir. Özellikle de çok sayıda takipçinizin olduğu bir hesaba sahipseniz, bu tür uygulamaları kullanmadan önce bir kez daha düşünün. Güvenilirliğinden emin olduğunuz bir uygulama değilse asla kullanmayın.

Instagram her geçen gün kendini geliştiriyor ve sürekli yenilikler ile karşımıza çıkıyor. Çok yakın zamanda Instagram toplu mesaj silme özelliği ile de karşılaşabiliriz.

Instagram Destek blogları ile hesabınızı büyütmek için yazılarımızı takip edebilirsiniz.

Instagram Toplu Mesaj Silmek Mümkün mü?

Instagram uygulaması üzerinden toplu mesaj silmek mümkün değildir. 3. parti uygulamaları kullanara toplu mesaj silebilirsiniz.

Instagram’da Silinen Mesajları Geri Getirebilir miyim?

Instagram uygulaması üzerinden sildiğiniz mesajları geri getiremezsiniz. Ancak Instagram Yardım Merkezi ile iletişime geçip talepte bulunabilirsiniz.

Instagram Mesajılarını İptal Edebilir miyim?

Evet, gönderdiğiniz bir mesajı iptal edebilirsiniz. Mesajınızın üzerine tıklayıp iptal et seçeneğine dokunmanız yeterlidir.

Instagram Destek hakkındaki bir önceki yazımız olan ile de ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz.
[Toplam: 2 Ortalama: 5]
Gösterilecek yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir